Afdrukken

"De Appel " staat voor verleiding

Wist u dat:
"De Appel " dat staat voor verleiding. Wij willen u graag verleiden....... om eens binnen te lopen en te genieten. Genieten van onze mooie kleding, in zijde, biokatoen, katoen, linnen, viscose enz. en prachtige kleuren. Voor ieder kleurtype. Genieten van onze mooie sieraden van verschillende ontwerpers en kunstenaars, zoals de broches en kettingen van Gerjanne Wiersum uit Middelburg en kettingen van Theo Neerhof uit Hoogeveen, Lydia Bremer uit Rotterdam en vele anderen.
Wij kijken uit naar uw komst. Marlies en Ria.

Afdrukken

Aparte kleding en bijzondere materialen

Eenhoornkrant 4 4Wist u dat:
De Appel een unieke plaats inneemt in de Noordstraat, door onze aparte kleding en bijzondere materialen. Tevens vergeten wij ook onze basis niet en brengen shirts in verschillende stoffen. Bijvoorbeeld shirts van biokatoen, deze zijn heerlijk zacht doordat er geen schadelijke stoffen inzitten.
Zijden shirts dragen als een tweede huid en de kleuren in zijde zijn prachtig.Ook linnen draagt zeer aangenaam. Shirts in viscose brengen wij in vele kleuren en modellen.
Het bijzondere van de viscose shirts is, dat ze
alleen bij de Appel te koop zijn, omdat ze voor ons worden geproduceerd in een atelier. Over uniek gesproken. Loop eens binnen en vraag er naar.
Marlies en Ria helpen u graag.

Afdrukken

Voor heren: kleding van de Hempage

Eenhoornkrant 1 2Wist u dat: De Appel, niet alleen dameskleding verkoopt. Voor heren heeft De Appel kleding van de Hempage. Dat betekent dat we overhemden en t-shirts en broeken van hennep verkopen. Hennep is een product wat al 4500 jaar bestaat. En waar vele eeuwen kleding van gemaakt is tot 1937, toen werd het van de markt verdreven. Gelukkig is het weer volop terug, want het is heel aangenaam om te dragen en heel sterk. Wilt u meer weten over hennep kijk op www.goedewaar.nl/sectors/kleding/hennep 

Afdrukken

Mode voor de eigenzinnige vrouw

Eenhoornkrant 4 4Wist u dat? De Appel o.a. een bijzondere collectie shirts verkoopt in verschillende natuurlijke materialen, zoals zijde, biokatoen viscose, linnen en in de winter, wol met zijde. Bovendien zijn de meeste shirts Fair Trade en met respect voor de natuur geproduceerd. Wij zijn blij dat wij deze producten Zeeuws- Vlaanderen kunnen bieden. 

Kom eens bij ons binnenlopen, Marlies of Ria helpen u graag.